Buizerdkwartier

Buizerdkwartier in Warande

35 woningen in totaal, waarvan 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning.

In het Buizerdkwartier realiseert IJsselland Ontwikkeling 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.
Van de hoge gevels tot de grote raampartijen en het bijzondere metselwerk, de woningen in het Buizerdkwartier hebben een statige uitstraling. Via de voordeur stap je binnen in de hal die leidt naar een leefruimte met een zithoek en een keuken. De leefruimte is sfeervol en licht: hij grenst met een pui en een openslaande deur naar de tuin.
Bij de levensloopbestendige woningen bevinden de slaap- en badkamer zich op de begane grond. De andere woningen beschikken allemaal over drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is naar wens in te delen, waardoor je er eenvoudig een extra slaapkamer of thuiswerkplek kunt creëren. Dankzij de rechte wanden heb je alle ruimte.
Parkeerplaatsen zijn er genoeg. Rondom het Buizerdkwartier liggen voldoende parkeerplaatsen en bij een aantal woningen is het mogelijk om één of twee auto’s op het eigen erf te parkeren. De kans dat je de auto vaker thuislaat is overigens groot, aangezien de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand bevinden.


16 rijwoningen

De statige rijwoningen liggen vlak bij het wijkplein. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuiswerkplek creëren. Aan de voorzijde van de woning wordt een zogenoemde ‘Delftse stoep’ met een zitje aangelegd. In de tuin beschik je over een achterom die leidt naar het parkeerhofje of naar het wijkplein.


16 levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en grenst met een deur aan de tuin.
De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap. Deze verdieping bestaat standaard uit één slaapkamer en een bergruimte met daarin de technische installaties. Indien gewenst kun je deze verdieping op een andere manier indelen.


2 twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen vormen echte eyecatchers in de wijk. De woningen hebben een ruime tuin die grenst aan het water. Ook beschik je over een garage en een parkeerplaats op eigen erf.
De begane grond bestaat uit een sfeervolle woonkamer en een mooie woonkeuken. Waar je welke ruimte creëert is aan jou. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een vaste grap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuiswerkplek creëren.


1 vrijstaande woning

Deze riante vrijstaande woning staat op een prominente plek in de wijk. Rondom de woning ligt een royale tuin die grenst aan het water. Ook beschik je over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf.
De begane grond bestaat uit een sfeervolle keuken met openslaande deuren naar de tuin. De uitbouw biedt ruimte aan een riante eethoek. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Leuke extra is het zitvenster, waar je heerlijk kunt zitten met een boek.
De eerste verdieping wordt gekenmerkt door drie slaap-kamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuis-werkplek creëren.

Kenmerken

Woonoppervlakte 101 – 157 m²
Perceeloppervlakte 112 – 432 m²
Totaal aantal kamers minimaal 3
Kosten vanaf € 310.000 v.o.n.