De Nootenhof Warande

24 luxe woningen in De Nootenhof Warande

De Nootenhof Warande

Het eerste project in Groot Nooten is in verkoop: De Nootenhof Warande van ontwikkelaar Airoh BV. Het gaat om 24 luxe woningen, waarvan 8 rijwoningen en 16 twee-onder-één-kappers. De woningen variëren van € 395.000 tot € 550.000 v.o.n..

 

Ligging in Warande

Groot Nooten ligt in de nieuwste wijk Warande in Lelystad. In het gedeelte De Nooten aan de Torenvalktocht, tussen het Elzenpark en Esdoornpark in. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden via een groene verbindingszone. De 24 woningen van De Nootenhof grenzen deels aan de groene verbindingszone en een deel ligt in de woonstraten, zoals de Torenkruid en Herderstasje.

 

Uitstraling van de woningen

Qua kleur wordt de bebouwing uitgevoerd met groentinten, passend bij de oriëntatie in de wijk, richting de groene verbindingszone. Verder worden de woningen gebouwd in een eigentijdse, landelijk dorpse bouwstijl, afgedekt met flauwe zadeldaken en forse dakoverstekken.

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met De Boer Makelaardij, via 0320-281800 of mail@deactievemakelaar.nl.