Kortingsactie op kavels in Warande heeft effect

2 oktober 2014

Van de vijf per 1 juli jl. met korting aangeboden kavels in de wijk Warande zijn inmiddels 2 in optie genomen.  Eén kavel waarvoor de korting niet geldt is verkocht. Ook  op 3 andere (duurdere) kavels zijn opties genomen.
De kortingsactie en de daarmee gepaard gaande campagne heeft Warande als potentiële woonlocatie bij mogelijke kavelkopers weer onder de aandacht gebracht. Wie nog wil profiteren van de aanbieding van de  gemeente Lelystad, heeft tot 1 januari 2015 de tijd. In plaats van 247  euro per m2 hanteert de gemeente voor de drie resterende kavels een vierkante meterprijs van 195 euro (excl. BTW).

De kavels die de gemeente met korting aanbiedt,  zijn zo gesitueerd dat deze bij verkoop de straat afronden. Daarmee zijn de zittende bewoners gebaat. Met de actie  hoopt de gemeente tevens een impuls te geven aan de stagnatie op de woningmarkt. De aangeboden kavels hebben een oppervlakte van 336 tot 550 vierkante meter. Het voordeel voor de potentiële koper beloopt daarmee € 17.500,- tot    € 28.600 per kavel.

Warande biedt bewoners een aantrekkelijke en ruime leefomgeving, in de onmiddellijke nabijheid van water (IJsselmeer/Markermeer, surf- en zeilplas  ‘t Bovenwater), bos (Hollandse Hout) en natuur (Oostvaardersplassen).

Informatie
Meer informatie over de verkoop van kavels  en de specifieke kortingsactie voor kavels in Warande is verkrijgbaar bij de Kavelwinkel, onderdeel van het Ondernemersplein in het Stadhuis. Voor het maken van  een telefonische afspraak kan worden gebeld op nummer 0320-278262 of via het algemene nummer 14 0320.  Meer informatie over Warande en over wonen in Lelystad is te vinden op de websites: www.lelystad.nl/warande en op www.woneninlelystad.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − twee =Categorie: Nieuws

Tags: