Nieuw project: Groene Schouw: Eigentijds wonen in het hart van Lelystad

15 november 2018

Eigentijds genieten tussen de levendige binnenstad van Lelystad en het rustgevende Markermeer. Dat is wonen naar eigen wens in Groene Schouw. Een prachtige groene inbreidingslocatie in de wijk Schouw, met 8 twee-onder-één-kap kavels en 6 vrijstaande kavels en veel keuzevrijheid. Want je kunt samen met Hegeman Bouwteam jouw eigen droomhuis ontwerp en bouwen. Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Groene Schouw doet zijn naam volledig eer aan. Of het nu gaat om de unieke ligging, de fraaie omgeving of de vele ontwerp- en inrichtingsmogelijkheden: in dit exclusieve project kun jij je op vele manieren laten inspireren! Overleg jouw woonideeën voor een vrij ontwerp met het ontwerpteam van Hegeman of kies één van de 4 royale modelwoningen met de keuzevrijheid van bijvoorbeeld de indeling die bij jou past. Geniet van de luxe, het comfort en de vele extra’s die de woningen in dit deelplan nog aangenamer maken. Van hoogwaardig en duurzame materialisatie tot privéparkeerplaatsen, royale achtertuinen en beschutte ligging.

Inschrijfprocedure – uiterlijk voor 23 november 2018

Op de vraag wat de kopers van Groene Schouw allemaal te kiezen hebben, antwoordt Hegeman: “Kopers schrijven zich onder voorwaarden in voor een kavel en modelwoning met een bepaalde architectuurstijl. Na de start verkoop volgt de toewijzing en kunnen mensen definitieve keuzes maken uit diverse opties en of geheel naar eigen wens ontwerpen.” Kijk hier voor meer informatie.
Categorie: Nieuws

Tags: