Grotere tuin?

Toe aan een grotere tuin?

Meer ruimte voor hetzelfde geld

Meer ruimte voor hetzelfde geld?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Een nieuwbouwwoning voor een jong gezin

Een eerste koopwoning
Samen met hun kinderen Stefano en Shiven verhuizen Sharwankumar en Ansala naar hun nieuwe woning in HanzePark. Spannend; het is hun eerste koopwoning! Dit jonge gezin maakte bewust de keuze om weer in Lelystad te komen wonen.

“We weten dat het een fijne stad is om in te wonen!”

Ansala is afkomstig uit Suriname. Toen Sharwankumar daar op vakantie was leerden zij elkaar kennen. De vonk sprong over. Zij trouwden en hij nam haar mee naar Lelystad, waar zij de verplichte inburgeringscursus volgde. Sharwankumar groeide hier op, maar hij verhuisde in 2004 naar Almere.
‘In Lelystad heb ik de basisschool en de middelbare school doorlopen en heb ik een opleiding aan het ROC gevolgd.

Ik ken de stad – mijn ouders wonen er nog steeds – en ik weet dat het een fijne stad is om in te wonen.’
Samen kiezen ze bewust voor Lelystad. Hier willen ze hun jongens laten opgroeien. ‘Met deze woning in HanzePark wonen we niet alleen dicht bij het stadscentrum, maar ook op loopafstand van de school van Stefano en Shiven’. Sharwankumar neemt de trein naar zijn werk in Amsterdam. ‘Ik hoef maar vijf minuten naar het station te lopen!’

Hun woning is van alle gemakken voorzien. Vloerverwarming, een luxe keuken, mooi sanitair én zonnepanelen. Van binnen mooi, van buiten nóg mooier. De woning is ontworpen in de stijl van architect Dudok, kenmerkend voor deze buurt. Speciaal voor de gelegenheid wenste wethouder Jop Fackeldey hen een mooi leven in dit fijne huis toe.

Ook geïnteresseerd?

De volgende projecten/woningen sluiten aan bij dit verhaal, hebben een tuin en staan in een kindvriendelijke buurt