dichter bij de natuur?

Dichter bij de natuur wonen?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Vakantiegevoel - copy

Welkom in Warande!

Kavels in Warande

Warande bouwt verder 

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren blijven groeien. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

 

24 kavels in Groot Nooten

Het nieuwste gebied in Warande heet De Nooten en bestaat uit Groot en Klein Nooten. Het gebied ligt tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht in Lelystad.

In totaal komen er 46 particuliere bouwkavels in Groot Nooten en er is een deel bestemd voor projectmatige bouw.

De eerste fase met 22 kavels in Groot Nooten is 16 oktober 2023 op de markt gekomen en alle kavels zijn onder optie. De 2e fase met 24 kavels komt vrijdag 1 december op de markt. 

 

Bekijk de kavelkaart van Warande

Bekijk de veelgestelde vragen nieuwbouw

 

 

 

We werken op afspraak via het programma Teams.

Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!