Dichter bij de natuur wonen?

Verschillende nieuwe kavels beschikbaar!

Slider

Nieuwe Kavels in De Olmen

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

Op twee verschillende locaties in De Olmen in Warande zijn particuliere bouwkavels in de verkoop.

 

De 8 laatste kavels in Waterfront, waar je een vrijstaande woning kunt bouwen zijn sinds 26 oktober in de verkoop.

Bekijk de kavelkaart om te zien welke kavels er beschikbaar zijn.

Een optie nemen kan via het optieformulier

Nieuwe kavels De Olmen

Nieuwe kavels

De 8 nieuwe particuliere kavels zijn in het gedeelte De Olmen - Waterfront.  De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen wandel je vanuit je huis naar het Wijkplein of door de rest van Warande.

De kavels komen deels langs de rand van het fraaie uitgestrekte Olmenpark en deels in de brede groene woonstraat tussen het Olmenpark en het buurtplantsoen.


Overige kavels

In juni zijn er 23 kavels uitgegeven, verdeeld over 2 woonsferen: Mondriaans tuindorp en Aards Modernisme. Het gaat om 7 kavels voor 3 vrijstaande en 4 twee-onder-één kapwoningen in het deel dat als Mondriaans tuindorp wordt ontwikkeld (Waterfront) en 16 kavels voor 6 vrijstaande en 10 twee-onder-één kapwoningen in het aan de parkrand in ‘aards-modernistische’ stijl te ontwikkelen Olmenkwartier.

Klik op onderstaande afbeelding voor de kavelkaart met de actuele kavels.

Lees meer over Warande en de buurt De Olmen.

Mondriaan stijl


 

8 Kavels – Vanaf 26 oktober te koop.

De uit te geven kavels liggen in de woonbuurt De Olmen-Waterfront met de woonsfeer die de uitstraling heeft van een Mondriaans tuindorp. Inspiratiebron voor dit gebied is het werk van kunstschilder Piet Mondriaan.

Dit buurtje ligt tussen het wijkplein Warande met alle voorzieningen, het Olmenpark en de Parnassialaan.

Mondriaan stijl

7 Kavels – Een Mondriaans tuindorp langs de brede vaart. Dit deel ligt tussen het Wijkplein, een parkbos en de Parnassialaan. Het hart van de buurt wordt gevormd door een centraal groenplein, de ontmoetingsplek voor de buurt.

Aards Modernisme

16 Kavels – Het Olmenkwartier kenmerkt zich door de bouwstijl Aards Modernisme, warm, expressief en eigentijds. In het Olmenkwartier worden korte rijen (4 à 7 woningen) gebouwd, zodat ze zich goed voegen met de overige woningtypen en er een buurtje ontstaat met voldoende licht, lucht en ruimte.

Meer informatie

Onderstaand kunt u wat algemene informatie downloaden over Warande en over het kopen van een kavel. De specifieke informatie over de woonsferen in De Olmen - Waterfront (Mondriaan) en De Olmen - Olmenkwartier (aards modernisme) leest u op de pagina's van de woonsferen.

Ook kunt u hier nogmaals de kavelkaart bekijken voor de ligging van de kavels. Per kavel is er een kavelpaspoort beschikbaar, door op de kavel te klikken. Hier ziet u specifieke gegevens behorende bij de kavel.

Nota van inlichtingen

Tot 17 juni was er de mogelijkheid tot het stellen van vragen mbt de 23 kavels die in juni zijn uitgegeven. Deze vragen zijn gebundeld en beantwoord en als Nota van inlichtingen nieuw uit te geven (water)kavels op deze website gepubliceerd.

 

Contact

Het informatieplein Wonen is geopend van ma t/m vrij van 9.00 - 12.00 uur inloop* / 13.00 - 17.00 uur op afspraak.

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

*Door Covid-19 maatregelen is inloop tijdelijk niet mogelijk en werken we alleen op afspraak

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!