Voor de avonturiers.

Voor de vrijbuiters.

Voor de buitenbeentjes.

Verschillende nieuwe kavels beschikbaar!

Slider

Nieuwe Kavels in De Olmen

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

Op verschillende locaties in De Olmen in Warande zijn particuliere bouwkavels in de verkoop.


Nieuwe kavels Buizerdlaan

Maandag 22 februari 12.00 uur komen er 12 zelfbouwkavels in Warande in verkoop. Deze kavels aan de Buizerdlaan liggen allemaal aan het water en variëren van 494 m2 tot 726 m2, met een m2 prijs van €391,00 per m2 incl. btw. De woningen op de uit te geven kavels kunnen worden gerealiseerd binnen de woonsfeer ‘aards modernisme’: woningen in een moderne vormgeving, waarbij de uitvoering in kleureigen metselwerk en expressieve baksteendetails zorgen voor een warme sfeer.

Bekijk de kavelkaart om te zien welke kavels er beschikbaar zijn.

Een optie nemen kan via het optieformulier

Nieuwe kavels De Olmen

Aards Modernisme

12 kavels Buizerdlaan – De bouwstijl van De Olmen – Buizerdweg is Aards Modernisme: warm, expressief en eigentijds. De Buizerdlaan wordt een echte laan met aan weerszijden boombeplanting en het vormt een belangrijke fietsroute richting de Hollandse Hout. Aan één zijde komen de 12 zelfbouwkavels grenzend aan de bestaande watergang. Aan de andere zijde komen twee-onder-één-kapwoningen.

 

Mondriaan stijl

15 Kavels – in de woonbuurt De Olmen-Waterfront met de woonsfeer die de uitstraling heeft van een Mondriaans tuindorp. Inspiratiebron voor dit gebied is het werk van kunstschilder Piet Mondriaan.

Dit buurtje ligt tussen het wijkplein Warande met alle voorzieningen, het Olmenpark en de Parnassialaan.

Aards Modernisme

16 Kavels – Het Olmenkwartier kenmerkt zich door de bouwstijl Aards Modernisme, warm, expressief en eigentijds. In het Olmenkwartier worden korte rijen (4 à 7 woningen) gebouwd, zodat ze zich goed voegen met de overige woningtypen en er een buurtje ontstaat met voldoende licht, lucht en ruimte.

Meer informatie

Onderstaand kunt u wat algemene informatie downloaden over Warande en over het kopen van een kavel. De specifieke informatie over de woonsferen in De Olmen - Waterfront (Mondriaan) en De Olmen - Olmenkwartier (aards modernisme) leest u op de pagina's van de woonsferen.

Ook kunt u hier nogmaals de kavelkaart bekijken voor de ligging van de kavels. Per kavel is er een kavelpaspoort beschikbaar, door op de kavel te klikken. Hier ziet u specifieke gegevens behorende bij de kavel.

Het informatieplein Wonen is geopend van ma t/m vrij van 9.00 - 12.00 uur inloop* / 13.00 - 17.00 uur op afspraak.

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

*Door Covid-19 maatregelen is inloop tijdelijk niet mogelijk en werken we alleen op afspraak.

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!