Eerste paal geslagen huurwoningen Kop De Veste

2 oktober 2019

Woningen Kop De Veste

Trebbe heeft 30 september de eerste paal geslagen voor de realisatie van 30 sociale huurwoningen voor Centrada en 55 beleggershuurwoningen voor Trebbe-Leyten. Naar verwachting wordt de laatste woning voor de zomer 2020 opgeleverd. Met de realisatie van deze woningen wordt invulling gegeven aan de wens van de gemeente Lelystad om meer huurwoningen in Lelystad te realiseren.

Wethouder Wonen, Janneke Sparreboom: “Met deze woningen op Kop De Veste wordt weer een van de onafgemaakte plekken in de stad opgevuld. Het voorziet in de groeiende behoefte aan huurwoningen in de vrije sector. De 30 nieuwe woningen in de sociale sector verlichten de druk aan die kant van de woningmarkt.”
Antje de Groot, directeur Trebbe: “Aan de slag in Lelystad! Ik ben er trots op dat we een mooie, eigentijdse mix aan woningen realiseren die bereikbaar is voor een brede doelgroep.”
Martine Visser, directeur-bestuurder Centrada: “We zijn blij dat we in deze krappe markt ons woningaanbod kunnen uitbreiden met 30 betaalbare en energiezuinige eengezinswoningen. En dat op een prachtige centrale locatie in Lelystad!”

Meer over Kop De Veste
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen huurwoningen