Bataviahaven Stadsfront

Bataviahaven Stadsfront

18 appartementen en 14 herenhuizen

Bataviahaven Stadsfront: 18 luxe appartementen en 14 herenhuizen

Bataviahaven is een jonge, duurzame wijk in Lelystad. Het is de maritieme wijk van de stad, direct grenzend aan het Markermeer. Hier beleef je de reuring van een jachthaven en de gezelligheid van restaurants en terrasjes. Op een steenworp afstand van het havenfront komen nieuwe appartementen en herenhuizen.

Herenhuizen

De 14 herenhuizen zijn uitgevoerd in verschillende gevelontwerpen, waardoor ze een eigen karakter hebben. Elke woning telt drie woonlagen, met een grote woonkeuken op de begane grond, een living op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer boven het maaiveld loop je zo een groot vlonderterras op. Hier geniet je van de middag- en avondzon. De terrassen zijn vergroend en uitgerust met nestkasten voor vogels. Onder de dektuinen heeft elke bewoner de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.

 

  • Woonoppervlakte 129 m2, 3 slaapkamers
  • Woonoppervlakte 170 m2, 4 slaapkamers
  • Buitenruimte: groot terras boven het maaiveld
  • Twee eigen parkeerplaatsen

Appartementen

Het nieuwe deelplan omvat onder meer twee kleinschalige woongebouwen: Stuurboord en Bakboord. Beide beschikken over 9 appartementen met variatie in grootte en voorzien van een ruim balkon. Bij elk appartement hoort een eigen berging en een parkeerplaats in de garage.

 

  • Woonoppervlakte 83 - 106 m2
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Buitenruimte: balkon
  • Privéberging en eigen parkeerplaats in garage

Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm

De herenhuizen en appartementen zijn energiezuinig en voldoen aan de normen van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen). Ze zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de hele woning. Op de daken liggen – uit het zicht – zonnepanelen. Omdat alles nieuw en netjes is, heb je de eerste tien jaar vrijwel geen onderhoudskosten.

 

Amandelbloem Warande

Amandelbloem: 54 rij- en twee-onder-éénkapwoningen

 

Amandelbloem

Het project Amandelbloem in de woonwijk Warande in Lelystad is één van de projecten in het deel Groot Nooten.  Deze ontwikkeling van BBV Development uit Almere gaat medio april in verkoop via Kam & Bronotte Makelaars en de 4 Linden makelaardij.

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt om de laatste voorbereidingen te treffen voor de start verkoop van het nieuwbouwproject van maar liefst 54 woningen in Lelystad. Het project bestaat uit 18 (3-laags) eengezinswoningen en 36 twee-onder-éénkapwoningen.

 

De vanaf-prijs voor de eengezinswoningen bedraagt € 364.750,- v.o.n.
De vanaf-prijs voor de twee-onder-éénkapwoningen bedraagt € 415.000,- v.o.n.

 

Meer informatie?

Wanneer u interesse heeft, neem dan contact op met de verkopend makelaars.

Kam en Bronotte Makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad
Tel: 0320 – 411 211
info@marktmakelaar.nl

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
Tel. 0320-237 120
info.lelystad@de4linden.nl

 

De Nootenhof Warande

24 luxe woningen in De Nootenhof Warande

De Nootenhof Warande

Het eerste project in Groot Nooten is in verkoop: De Nootenhof Warande van ontwikkelaar Airoh BV. Het gaat om 24 luxe woningen, waarvan 8 rijwoningen en 16 twee-onder-één-kappers. De woningen variëren van € 395.000 tot € 550.000 v.o.n..

 

Ligging in Warande

Groot Nooten ligt in de nieuwste wijk Warande in Lelystad. In het gedeelte De Nooten aan de Torenvalktocht, tussen het Elzenpark en Esdoornpark in. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden via een groene verbindingszone. De 24 woningen van De Nootenhof grenzen deels aan de groene verbindingszone en een deel ligt in de woonstraten, zoals de Torenkruid en Herderstasje.

 

Uitstraling van de woningen

Qua kleur wordt de bebouwing uitgevoerd met groentinten, passend bij de oriëntatie in de wijk, richting de groene verbindingszone. Verder worden de woningen gebouwd in een eigentijdse, landelijk dorpse bouwstijl, afgedekt met flauwe zadeldaken en forse dakoverstekken.

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met De Boer Makelaardij, via 0320-281800 of mail@deactievemakelaar.nl.

 

De Notentuin in Warande

De Notentuin

36 woningen in Warande

Wonen in harmonie met de natuur

De natuur staat centraal in De Notentuin. Het buurtje wordt begrensd door het water van de Torenvalktocht in het zuiden en het nieuw aan te leggen Esdoornpark in het noordwesten. In combinatie met de landelijke en dorpse sfeer van De Notentuin zorgt dit ervoor dat de nieuwe bewoners straks helemaal in harmonie met de natuur kunnen wonen en leven. Een heerlijke plek om thuis te komen en nooit meer weg te gaan.

De nieuwbouwwijk Warande in Lelystad wordt een zeer gevarieerd stadsdeel dat bestaat uit verschillende deelplannen en een aantal buurtjes. Voor de wijk heeft de gemeente een Beeldregieplan vastgesteld dat aangeeft welke typen woningen er moeten komen en welke sfeer de architectuur en de leefomgeving moet krijgen. Ook de ruimtelijke kwaliteit van De Notentuin staat beschreven in het Beeldregieplan.

 

Hoge kwaliteit

De Notentuin, ingeklemd tussen de Torenvalktocht en het toekomstige Esdoornpark, ademt een kleinschalige, dorpse sfeer. De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijke architectuurstijl, bestaande uit woningen met zadeldaken of daarvan afgeleide dakvormen met lage gootaanzetten. Door toepassing van houten gevelbekleding, in combinatie met metselwerk ontstaat een gebied met een hoge architectonische kwaliteit.

 

Woningtypen

Er is gekozen voor een mix van verschillende typen woningen. Er komen 14 rij woningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 4 royale vrijstaande woningen. De in totaal 36 woningen van De Notentuin, zijn duidelijk familie van elkaar, maar zijn elk toch net weer even anders. Dat zorgt voor een gemêleerd straatbeeld en volop keuze.

Kenmerken

Woonoppervlakte 123 m2 - 162 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €399.750,- v.o.n.

Nordlys Lelystad: Scandinavische rust en ruimte

Ongeveer 30 fraaie rij- en twee-onder-éénkapwoningen en levensloopbestendige woningen

Nordlys Lelystad

Denk je aan Scandinavië, dan denk je aan ruimte, natuur, eenvoud, natuurlijke materialen en pasteltinten, en natuurlijk… het noorderlicht. Al deze typisch Scandinavische kenmerken komen samen in nieuwbouwplan Nordlys, in de jonge wijk Warande in Lelystad. Hier komen straks ongeveer 30 nieuwbouwwoningen in een landelijke, dorpse sfeer, aan een groene verbindingszone. Eenvoudig, functioneel. Niet teveel, niet te weinig. Hier ervaar je Scandinavische rust en ruimte. Vind jij jouw nieuwe thuis in Nordlys?

 

De jonge wijk Warande ligt tussen natuur en stad en is een heerlijke plek om te wonen, met de Oostvaardersplassen om de hoek én het Markermeer op steenworp afstand. Het 1e deelgebied van de wijk bestaat uit enkele kleinschalige buurten, waaronder De Nooten, onderverdeeld in Klein en Groot Nooten. Nordlys ligt in Groot Nooten. Dit buurtje ademt een landelijke, dorpse sfeer en heeft in het hart een groene verbindingszone, met bomen, planten en wadi’s. Er komen circa 30 nieuwbouwwoningen, georiënteerd op deze groenzone, met houten gevelbekleding in Scandinavische blauw- en groentinten. Variërend van rijwoningen, 2 onder 1 kap- en levensloopbestendige woningen. In Nordlys vindt iedereen een thuis.