Dichter bij de natuur wonen?

Kavels beschikbaar in verschillende deelgebieden

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Welkom in Warande!

Slider

Wonen in Warande

Nieuwbouwwijk Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.

Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied.

De wijk heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en zorg. Warande biedt volop mogelijkheden voor zelfbouw van een vrijstaand huis of tweekapper op een ruime kavel, of prachtig gelegen en betaalbare woningen (koop en huur). Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen bij.

Persoonlijk advies

Voor meer informatie over wonen in Lelystad én over het kopen van een kavel neemt u contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bel 0320-278555 of 14 0320
Mail naar wonen@lelystad.nl

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Geopend op ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur

 

Kavels en nieuwbouw in Warande

Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren veel woningen en kavels bij. Bekijk de nieuwbouwprojecten in het overzicht onder aan deze pagina. Op de kaart zijn zowel nieuwbouw als kavels aangegeven.

Toggle Directions