Vakantiegevoel

THUISKOMEN MET EEN VAKANTIEGEVOEL?

Meer ruimte voor hetzelfde geld

MEER RUIMTE VOOR HETZELFDE GELD?

Grotere tuin?

TOE AAN EEN GROTERE TUIN?

dichter bij de natuur?

DICHTER BIJ DE NATUUR WONEN?

Geef je woonwens door

GEEF JE WOONWENSEN DOOR
EN BLIJF OP DE HOOGTE!

dichter bij de natuur? - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET IJSSELMEER?

Een veelzijdige stad op een ideale locatie

Betaalbaar wonen in een ruime, groene omgeving en ook nog eens dicht bij de Randstad? Het is mogelijk in Lelystad! De hoofdstad van Nederlands jongste provincie heeft ontzettend veel te bieden. De stad heeft een zeer uitgebreid woningaanbod, goede restaurants, een fashion outlet en wordt omgeven door prachtige natuur.

Daarnaast is de ligging van deze verrassende stad ideaal. Je bent zo in steden als Almere, Zwolle en Amsterdam, maar ook het noorden van het land is snel te bereiken vanuit Lelystad. En misschien wel het grootste voordeel: wonen in Lelystad is ook nog eens heel betaalbaar.

Lelystad: een groene stad in de polder

Flevoland doet qua natuurschoon niet onder voor groene provincies als Groningen en Drenthe. De hoofdstad Lelystad wordt omgeven door natuur, zoals de Oostvaardersplassen en het IJsselmeer. Ook in de wijken is veel groen te vinden. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen in de vele parkjes en speeltuintjes. En dat allemaal op zeer korte afstand van de Randstad in een gebied met veel werkgelegenheid.

Tessa

"Onze kinderen kunnen heerlijk ontdekken en groeien op de in de frisse buitenlucht."

Jeroen & Thea

"Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis zagen wisten we dat het goed zat."

Rens

"Mijn dochters voelen zich hier thuis en wij voelen ons thuis. We zijn echt gelukkig in Lelystad."

Nieuwbouw in Lelystad

In Lelystad vind je ontzettend veel nieuwbouwprojecten met een ruime variatie in woonstijlen en –mogelijkheden. Wat je woonwensen ook zijn: in Lelystad worden ze vervuld. Een nieuwbouwwoning in het groen, aan het water of in het centrum. Met de onbegrensde ruimte en het groene karakter van de stad is alles mogelijk. De nieuwbouwprojecten bestaan uit verschillende soorten huizen, zoals eengezinswoningen en appartementen.

Bekijk nieuwbouwprojecten

Bestaande bouw

Behalve nieuwbouw en kavels, heeft Lelystad natuurlijk ook een uitgebreid aanbod van bestaande woningen. Je vindt ongetwijfeld de woning die bij jou past, of dit nou in het centrum of in een van de wijken is.

Kavels Lelystad

Zijn de nieuwbouwwoningen niet naar jouw smaak, of is het gewoon je droom om zelf een woning te ontwikkelen? Dat komt goed uit: er zijn namelijk veel vrije bouwkavels in Lelystad. Hier kun je je woonwensen al vervullen vanaf € 317,- per vierkante meter of voor een vastgestelde prijs voor de kavel.

Woonnieuws & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur