banner-jeroenenthea
banner-jeroenenthea
previous arrow
next arrow

Toekomstbestendig wonen in Lelystad

Jeroen, Thea en hun vrolijke viervoeter Dotje woonden jarenlang in Gooi & Eemland, om precies te zijn in Baarn en Soest. Met de kinderen al lang uit huis keken ze toch eens rond naar een andere woning. Het uiteindelijke resultaat was de vrijstaande woning in de Schepenwijk waar ze nu heerlijk wonen!

“Het was liefde op het eerste gezicht! Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis en de plek zagen wisten we dat het goed zat.”

De zoektocht naar een nieuwe woning begon voor Jeroen en Thea met de wens om wat rustiger te wonen en meer ruimte te hebben om te werken vanuit huis. Privacy, dat was belangrijk voor ze. Ze gingen intensief op zoek naar een nieuwe woning, maar nooit dachten ze aan Lelystad.

 

Het eisenpakket was groot. Een vrijstaande woning met tuin, betaalbaar én het liefst nog een beetje centraal. Hun kinderen wonen namelijk tussen Veluwe en Noordzeestrand. En Thea werkt nog steeds in Baarn. Zij gaat elke dag met de auto naar haar werk. Jeroen werkt thuis, maar vanuit daar komt hij bij klanten en projecten door het hele land.

 

“Oh, nee, Lelystad? Dat niet! Maar toen kwamen we hier kijken en wisten we: dit is het!”

Toen kwam op Funda een vrijstaande woning te staan. Waar? In Lelystad! Een markante woning en goede indruk van de foto’s. Maar voordat ze gingen kijken liepen ze eerst door het wensenlijstje. Betaalbaar? Ja, dat zeker. Een vrije ligging? Ook dat en een tuin met mooie omheining waar je ongestoord in kan zitten. Kantoor aan huis? Centraal gelegen? Wauw, ja! Zelfs mogelijkheden om de woning op de toekomst aan te passen met een slaapkamer beneden én de mogelijkheid tot aankoop van een stukje naastliggende grond om zodoende een auto dichtbij de woning te kunnen hebben.

 

En zo stond er niets meer in de weg om direct te gaan kijken en de hond mocht natuurlijk mee. Eenmaal op locatie aangekomen wisten ze het. Dit zou hun nieuwe huis worden!
Alles klopt. Een mooi Sinterklaascadeautje, want sinds 5 december zijn ze de trotse eigenaar.

Nu woont het drietal in een prachtige woning met het Markermeer om de hoek. Je kan er ook heerlijk wandelen. Vaak lopen ze hun rondje langs het water, over de boulevard van Bataviahaven. Of door de Oostvaardersplassen. Dit natuurgebied ligt namelijk bij hen om de hoek.

 

“Nu komen we al regelmatig in de Oostvaardersplassen, maar de eerste zomer moet nog komen. We zijn er vast niet weg te slaan! Van die natuur leef je helemaal op. En Dotje ook!”

 

Samen genieten Jeroen en Thea van hun nieuwe woning en de nieuwe stad. Uit eten doen ze graag, ook in Lelystad zelf. En Thea kan, met een achtergrond in de wereld van mode en sieraden, haar geluk op bij de Fashion Outlet op loopafstand. En mocht de gemeente ooit goedkeuring geven het stukje grond naast het huis aan te kopen, dan is het plaatje voor Jeroen en Thea helemaal compleet!

Een vrijstaande woning met grote tuin

In de Schepenwijk staat een mooie vrijstaande woning met tuin en een beetje privacy.

Soort woning Vrijstaand
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1997
Ligging In een woonwijk, nabij het Markermeer
Oppervlakte 126 m²
Perceel 284 m²
Kamers 5
Parkeren Voor de deur

Ook geïnteresseerd?

De volgende projecten/woningen zijn ook levensloopbestendig of vallen in dezelfde categorie