fam griebling
fam griebling
previous arrow
next arrow

Domweg gelukkig in Lelystad

Toen hij zijn bedrijf verkocht zocht Rens naar een snelle en goedkope woning voor hem en zijn gezin. Een tussenoplossing, in Lelystad welteverstaan. Totdat hij besefte dat de stad echt wat te bieden heeft en hij er zelf wat van kon maken. Hij volgde zijn passie voor muziek en werd vrijwilliger bij Underground.

Domweg gelukkig in Lelystad. ‘Mijn dochters voelen zich hier thuis, wij voelen ons thuis, Lelystad heeft in sommige opzichten de sfeer van een dorp maar de voorzieningen van een grote stad.

Rens doet ’s ochtends vaak zijn rondje hardlopen. Heerlijk, over de paden en langs het water. Hij woont nu al geruime tijd in Lelystad. In het begin hield hij zich wat afzijdig van het leven in de stad, maar hij kwam al snel tot de conclusie dat de stad hem meer te bieden heeft dan hij dacht.

Leuke terrasjes, fijne hardlooproutes én veel nieuwe vrienden, mede dankzij zijn vrijwilligerswerk bij Underground. Een klein jaar geleden nam Rens een drastisch besluit, toen bij Underground de (parttime)functie van marketeer vrij kwam. ‘Ik zei mijn toenmalige baan op en joeg mijn droombaan na. Want dat was en is het! Ik zie het bijna als mijn roeping… Alles valt nu op zijn plaats. Mijn collega’s zijn gelijkgestemden, ik kan mijn liefde voor muziek kwijt, mijn liefde voor cultuur en dichterbij het artiestendom kan iemand als ik, zonder muzikaal talent, niet komen’

‘Elke zichzelf respecterende stad zou een poppodium moeten hebben en zeker een provinciehoofdstad als Lelystad. Scholen, bedrijven en een poppodium, het hoort er allemaal bij.’

 

Ook geïnteresseerd?

De volgende projecten/woningen staan op dit moment in de verkoop en sluiten aan bij dit verhaal