Ruime kavels in een prachtige omgeving

BIJZONDER WONEN AAN HET WATER?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy - copy

THUISKOMEN MET EEN
VAKANTIEGEVOEL?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET MARKERMEER?

Wonen in de natuur, dicht bij Almere?

MEER RUIMTE VOOR
HETZELFDE GELD?

‘In Bataviahaven gaan we eindeloos genieten van een droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven’

Ze droomden altijd al van een appartement met uitzicht over het water. Volgend jaar wordt die droom werkelijkheid. Dan verhuizen Michel (44) en Yvonne (44) Springer naar hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Bataviahaven in Lelystad. “We gaan daar eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven”, zegt Michiel.

“We zeiden vaak tegen elkaar: als de kinderen uit huis zijn, dan verhuizen we naar een appartement aan de haven. Daar gaan we dan eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven.”

Twintig jaar geleden waren Michel en Yvonne de eerste bewoners van hun rijwoning in de uitbreidingswijk Landstreken in Lelystad. Samen met hun twee dochters wonen ze hier nog steeds met veel plezier. Toch hadden ze een grote woonwens. “We zeiden vaak tegen elkaar: als de kinderen uit huis zijn, dan verhuizen we naar een appartement aan de haven. Daar gaan we dan eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven.”

“Toevallig zagen we in Batavia Stad het bouwbord van nieuwbouwproject Bataviahaven”, aldus Michel. Het bord toonde een schitterend woongebouw met luxe appartementen aan boulevard Schoonzicht in Lelystad. “Het sprak ons direct aan.” De voorkeur van Yvonne en Michel ging uit naar een groot appartement op de derde verdieping met een prachtig uitzicht. Ze hadden geluk: ze kregen het appartement van hun keuze toegewezen.

De kinderen van Michel en Yvonne verhuizen mee naar Bataviahaven. “Nu dit plan op ons pad kwam, moesten de kinderen maar mee”, gaat Michel verder. “We gaan niet onze droom uitstellen.” Daarom hebben ze gekozen voor een appartement van 144 vierkante meter met drie slaapkamers. “De meiden hebben veel zin om straks hun nieuwe kamer in te richten.”

“Vanuit de serre kijken we straks uit over de mooie boten in de haven en het Markermeer”

Wonen aan het water!

Ook interesse in een woning of appartement aan het water? Bekijk hier vergelijkbare woningen: