Vakantiegevoel

THUISKOMEN MET EEN VAKANTIEGEVOEL?

Meer ruimte voor hetzelfde geld

MEER RUIMTE VOOR HETZELFDE GELD?

Grotere tuin?

TOE AAN EEN GROTERE TUIN?

dichter bij de natuur?

DICHTER BIJ DE NATUUR WONEN?

Geef je woonwens door

GEEF JE WOONWENSEN DOOR
EN BLIJF OP DE HOOGTE!

dichter bij de natuur? - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET IJSSELMEER?

Volop betaalbare woonruimte in Lelystad

Op hooguit 30 kilometer afstand van steden als Amsterdam en Almere ligt Lelystad. Een stad met volop prettige, mooie en scherp geprijsde woningen te koop en te huur. Met goede trein- en autoverbindingen naar Amsterdam en Almere is het hier mogelijk om in een mooi huis met grote tuin voor een relatief lage prijs te wonen.

Kun je tussen het gigantische aanbod toch geen leuke woning vinden? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een kavel in Lelystad te kopen. Zo kun je je eigen huis bouwen en heb je de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe jouw droomwoning eruit komt te zien.

Lelystad: een groene stad vol voorzieningen

Lelystad is een stad volop voorzieningen, in een heel natuurrijke omgeving. Dit is de perfecte combinatie voor gezinnen met jonge kinderen. In de woonwijken is volop groen te vinden en kunnen de kleintjes heerlijk spelen in de vele speeltuintjes en parkjes. Daarnaast heeft de stad een volwaardig centrum waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Ook wanneer je kinderen uit huis zijn en je lekker wilt genieten van de rust, biedt Lelystad volop plekjes die daar zeer geschikt voor zijn.

Marc & Marianne

"We wilden deze zomer niet eens op vakantie en bleven gewoon lekker thuis. Hier wonen we zó fijn!"

Sharwankumar & Ansala

"Ik ken de stad en weet dat het een fijne stad is om in te wonen. We kiezen heel bewust voor Lelystad."

Rens

"Lelystad heeft in sommige opzichten de sfeer van een dorp maar de voorzieningen van een grote stad."

Nieuwbouw in Lelystad

Lelystad is een stad vol met nieuwbouwprojecten. De mogelijkheden en woonstijlen zijn eindeloos. Wat je woonwensen ook zijn: in Lelystad worden ze vervuld. Zoek je een nieuwbouwwoning in de natuur of juist in het centrum? Een eengezinswoning of een appartementje? Met de onbegrensde ruimte van de stad is alles mogelijk.

Bekijk nieuwbouwprojecten

Bestaande bouw

Uiteraard heeft Lelystad ook een uitgebreid aanbod aan bestaande woningen. Of je nou midden in het centrum wilt wonen, of liever in een rustige wijk: je vindt ongetwijfeld de woning die bij jou past.

Kavels Lelystad

Heb jij altijd al je eigen woning willen bouwen? Of lukt het je maar niet om jouw droomhuis te vinden tussen alle nieuwbouwprojecten en bestaande woningen? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een kavel te kopen in Lelystad. Hier kun je je woonwensen al vervullen vanaf € 317,- per vierkante meter of voor een vastgestelde prijs voor de kabel.

Woonnieuws & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur