Ruime kavels in een prachtige omgeving

BIJZONDER WONEN AAN HET WATER?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy - copy

THUISKOMEN MET EEN
VAKANTIEGEVOEL?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET MARKERMEER?

Wonen in de natuur, dicht bij Almere?

MEER RUIMTE VOOR
HETZELFDE GELD?

Een veelzijdige stad midden in de natuur

Lelystad heeft de sfeer van een dorp, maar de voorzieningen van een grote stad. Dit maakt deze jonge stad de ideale locatie voor mensen die van rust en natuur houden, maar ook alles wat ze nodig hebben dichtbij willen hebben. Deze bloeiende stad heeft een zeer uitgebreid woningaanbod, culturele voorzieningen, goede restaurants en een fashion outlet.

Door de ideale locatie van Lelystad ben je in een mum van tijd in steden als Amsterdam, Zwolle en Almere. Maar ook de natuur ligt om de hoek. Denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer en de Oostvaardersplassen. Deze natuurgebieden zijn ideaal voor heerlijke wandel- en fietstochtjes. De perfecte combinatie van stad en natuur.

Een stad met de sfeer van een dorp

Lelystad is een ruim opgezette stad. Hierdoor zijn er volop wijken met veel rust en groen te vinden. Deze kindvriendelijke wijken hebben een dorpse sfeer en zijn de ideale woonplek voor gezinnen met kinderen. De kleintjes kunnen heerlijk buitenspelen in de vele parkjes en speeltuintjes. En dat allemaal vlak bij de Randstad in een gebied met veel werkgelegenheid.

Tessa

"Heerlijk struinen door de Oostvaardersplassen, wandelen bij het IJsselmeer en spelen in het Belevenissenbos."

Jeroen & Thea

"We hebben een prachtige vrijstaande woning met een grote tuin gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht!"

Marc & Marianne

"Samen met onze zoons genieten we hier in Lelystad van het landelijke leven aan de rand van de stad."

Nieuwbouw in Lelystad

Lelystad is een stad in ontwikkeling volop nieuwbouwprojecten. Zoek je een leuke eengezinswoning in een rustige wijk, of een appartementje midden in het centrum? Je vindt ongetwijfeld jouw perfecte woning tussen het brede aanbod aan nieuwbouwwoningen in deze mooie stad.

Bekijk nieuwbouwprojecten

Bestaande bouw

Je vindt in Lelystad, naast nieuwbouw en kavels, ook een uitgebreid aanbod van bestaande woningen. Zowel in het centrum als in de wijken is het aanbod groot en kun je nog een leuke woning kopen voor een prima prijs.

Kavels Lelystad

Als een eigen woning bouwen altijd al je droom is geweest, dan zit je in Lelystad helemaal goed. In deze stad zijn er volop vrije bouwkavels, waarop je jouw woonwensen in vervulling kunt laten gaan. Je koopt al een kavel vanaf € 317,- per vierkante meter of voor een vastgestelde prijs voor de kavel.

Woonnieuws & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur