Ruime kavels in een prachtige omgeving

BIJZONDER WONEN AAN HET WATER?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy - copy

THUISKOMEN MET EEN
VAKANTIEGEVOEL?

Ruime kavels in een prachtige omgeving - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET MARKERMEER?

Wonen in de natuur, dicht bij Almere?

MEER RUIMTE VOOR
HETZELFDE GELD?

Wonen aan het water

Altijd al je boot in je achtertuin willen hebben? Of wakker worden met uitzicht over het Marker- of IJsselmeer? Lelystad biedt volop woonmogelijkheden aan het water. Ontdek wonen aan het water in Lelystad.

Een kustlijn van zeventien kilometer, zeven jachthavens met meer dan drieduizend ligplaatsen, twee stranden aan het markermeer en eindeloos open water. Zwemmen, zonnen, vissen, (kite) surfen, suppen, matchracen, varen of ontspannen op één van de zeilschepen, bedenk het en Lelystad heeft het.

Lelystad heeft de sfeer van een dorp, maar de voorzieningen van een grote stad. Dit maakt deze jonge stad de ideale locatie voor mensen die van rust en natuur houden, maar ook alles wat ze nodig hebben dichtbij willen hebben. Deze bloeiende stad heeft een zeer uitgebreid woningaanbod, culturele voorzieningen, goede restaurants en een fashion outlet.

 

‘In Bataviahaven gaan we eindeloos genieten van een droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven’

Ze droomden altijd al van een appartement met uitzicht over het water. Volgend jaar wordt die droom werkelijkheid. Dan verhuizen Michel (44) en Yvonne (44) Springer naar hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Bataviahaven in Lelystad. “We gaan daar eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven”, zegt Michiel.

Bataviahaven 2

Als een rots in de branding torent het wooncomplex boven het water uit. Dit robuuste gebouw met bruinrode bakstenen en hoge ramen doet denken aan de prachtige pakhuizen van weleer. De strakke belijning en moderne materialen geven Bataviahaven een luxe industriële look. In dit stijlvolle woongebouw aan de kade is ruimte voor iedereen. Welk vooruitzicht je ook hebt. Of je nu op zoek bent naar een eengezinswoning met tuin, een appartement of een luxe penthouse. Je vindt ze allemaal in Bataviahaven. Wonen in Bataviahaven bestaat uit meer dan 175 nieuwbouwwoningen.

Ontdek onze woonproducten

Nieuwbouw in Lelystad

Lelystad is een stad in ontwikkeling volop nieuwbouwprojecten. Zoek je een leuke eengezinswoning in een rustige wijk, of een appartementje midden in het centrum? Je vindt ongetwijfeld jouw perfecte woning tussen het brede aanbod aan nieuwbouwwoningen in deze mooie stad.

Bekijk nieuwbouwprojecten

Bestaande bouw

Je vindt in Lelystad, naast nieuwbouw en kavels, ook een uitgebreid aanbod van bestaande woningen. Zowel in het centrum als in de wijken is het aanbod groot en kun je nog een leuke woning kopen voor een prima prijs.

Kavels Lelystad

Als een eigen woning bouwen altijd al je droom is geweest, dan zit je in Lelystad helemaal goed. In deze stad zijn er volop vrije bouwkavels, waarop je jouw woonwensen in vervulling kunt laten gaan. Je koopt al een kavel vanaf € 317,- per vierkante meter of voor een vastgestelde prijs voor de kavel.

Woonnieuws & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur