Vakantiegevoel

THUISKOMEN MET EEN VAKANTIEGEVOEL?

Meer ruimte voor hetzelfde geld

MEER RUIMTE VOOR HETZELFDE GELD?

Grotere tuin?

TOE AAN EEN GROTERE TUIN?

dichter bij de natuur?

DICHTER BIJ DE NATUUR WONEN?

Geef je woonwens door

GEEF JE WOONWENSEN DOOR
EN BLIJF OP DE HOOGTE!

dichter bij de natuur? - copy

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET IJSSELMEER?

Dichter bij de natuur wonen?

Heb je al eens aan Lelystad gedacht? De Flevolandse hoofdstad is een bijzonder vriendelijke stad waar je prachtig kunt wonen. De stad heeft veel te bieden; verrassend woonaanbod, (culturele) voorzieningen, lekkere restaurants en prachtige natuur.

Toe aan een grotere tuin?
Ben jij toe aan een groter huis met ruime tuin, wil je dichter bij de natuur wonen of thuiskomen met een vakantiegevoel? Volg je woonwens!

Woonverhalen van onze inwoners

Marc en Marianne

"Marc en Marianne keerden, met hun jongens, terug van Almere naar Lelystad. Ze misten de vriendelijke mentaliteit.

Eddy en Jacqueline

"Genieten van het leven’ is het motto van Eddy en Jacqueline. Jarenlang woonden zij in hun woning mét tuin in Amsterdam, een unieke plek, maar met hun motto in het achterhoofd gooiden zij het roer om en verhuisden zij terug naar Lelystad."

Michel & Yvonne

"We zeiden vaak tegen elkaar: als de kinderen uit huis zijn, dan verhuizen we naar een appartement aan de haven. Daar gaan we dan eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven."

Ontdek onze woonproducten

Nieuwbouw

Vanwege de vele nieuwbouwprojecten in Lelystad is er een ruime variatie in woonstijlen en –mogelijkheden. Wil je wonen in het groen, aan de golfbaan of aan het water? Dankzij de onbegrensde ruimte en het groene karakter van Lelystad kan iedere woondroom uitkomen. De nieuwbouwprojecten bestaan uit verschillende soorten huizen, van eengezinswoningen tot appartementen.

Bekijk Nieuwbouwprojecten

Kavels

In Lelystad zijn veel vrije bouwkavels. Hier kun je je woonwensen al laten uitkomen vanaf €332,-* per vierkante meter (incl. BTW) of voor een vastgestelde prijs voor de kavel. Lelystad staat bekend om zijn bijzondere natuur- en waterrijke gebieden. Er zijn dus volop mogelijkheden voor uw droomwoning!

Meer informatie

Bestaande bouw

Uiteraard heeft Lelystad ook een uitgebreid aanbod van bestaande woningen. De makelaars die in de stad actief zijn helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis. Op Funda is een compleet overzicht te vinden van bestaande bouw in Lelystad.

Bekijk bestaande bouw

Toekomstig aanbod

Nieuw is dat je ook je bouwvoorkeuren aan ons door kan geven! Hiermee kunnen we ontwikkelaars informeren over wat voor woningen gezocht worden, zodat ze naar jullie behoefte kunnen bouwen. Daarnaast kunnen wij en onze partners jullie berichten sturen over bouwprojecten die mogelijk bij jullie passen! Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Geef je woonwensen hier door en blijf op de hoogte van toekomstig aanbod

Woonnieuws

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.00 uur vrije inloop / 13.00 - 17.00 uur op afspraak