THUISKOMEN MET EEN VAKANTIEGEVOEL?

MEER RUIMTE VOOR HETZELFDE GELD?

TOE AAN EEN GROTERE TUIN?

DICHTER BIJ DE NATUUR WONEN?

NA HET ETEN UITWAAIEN
AAN HET IJSSELMEER?

Slider

Heb jij specifieke woonwensen?

Heb je al eens aan Lelystad gedacht? De Flevolandse hoofdstad is een bijzonder vriendelijke stad waar je prachtig kunt wonen. De stad heeft veel te bieden; verrassend woonaanbod, (culturele) voorzieningen, lekkere restaurants en prachtige natuur. Ben jij toe aan een groter huis met ruime tuin, wil je dichter bij de natuur wonen of thuiskomen met een vakantiegevoel? Volg je woonwens!

Marc & Marianne

"We wilden deze zomer niet eens op vakantie en bleven gewoon lekker thuis. Hier wonen we zó fijn!"

Sharwankumar & Ansala

"Ik ken de stad en weet dat het een fijne stad is om in te wonen. We kiezen heel bewust voor Lelystad."

Rens

"Lelystad heeft in sommige opzichten de sfeer van een dorp maar de voorzieningen van een grote stad."

Ontdek onze woonproducten

Nieuwbouw

Vanwege de vele nieuwbouwprojecten in Lelystad is er een ruime variatie in woonstijlen en –mogelijkheden. Wil je wonen in het groen, aan de golfbaan of aan het water? Dankzij de onbegrensde ruimte en het groene karakter van Lelystad kan iedere woondroom uitkomen. De nieuwbouwprojecten bestaan uit verschillende soorten huizen, van eengezinswoningen tot appartementen.

Bekijk Nieuwbouwprojecten

Kavels

In Lelystad zijn veel vrije bouwkavels. Hier kun je je woonwensen al laten uitkomen vanaf €317,-* per vierkante meter (incl. BTW) of voor een vastgestelde prijs voor de kavel. Lelystad staat bekend om zijn bijzondere natuur- en waterrijke gebieden. Er zijn dus volop mogelijkheden voor uw droomwoning!

Meer informatie

Bestaande bouw

Uiteraard heeft Lelystad ook een uitgebreid aanbod van bestaande woningen. De makelaars die in de stad actief zijn helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis. Op Funda is een compleet overzicht te vinden van bestaande bouw in Lelystad.

Bekijk bestaande bouw

Woonnieuws & nieuwsbrief

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur